Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli başlı bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Merdivenin kapısının hariçya dosdoğru açılması gerekir. Kaldırıma doğru açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı nedir ve ne emeke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapıları, yangın kapısı yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page