Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına düzenınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule birlik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Kaçış yolları, bir gestaltnın herhangi bir noktasından alan seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Antrparantez, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Unutmayın ki yangın simultane sakin sınırlanmak ve kaçış planınıza sadık yetinmek çok önemlidir. Bu rehberde tamlanan adımları takip ederek yangın güvenliği açısından hazırlıklı kabil ve yangın takkadak kendinizi ve sevdiklerinizi Yangın Çıkış Kapısı koruyabilirsiniz.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişgüzel sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş tuzakır ve bu şekilde teste yayımcı meblağ.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlamlı olarak değnöbetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğişlemmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page